Afișez toate cele 4 rezultate

 • Fitru UV Cupla Rapida JBL ProCristal

  Fitru UV Cupla Rapida JBL ProCristal

  Piesa de conxiune pentru a conecta doua lampi sterilizatare UV JBL ProCristal. Cu ajutorul dispozitivului JBL ProCristal UV-C QuickConnect, doua sau mai multe sterilizatoare de apă JBL ProCristal UV-C pot fi conectate între ele, astfel perfrmanta va fi dublata.Se poate face conectare la mai mult de doua dispozitive, doar debitul pompei trebuie sa fie cel potrivit.Conexiune cu filet cu racord de 1 ½”.Se potriveste si pentru alte aparate.Cu ajutorul sterilizatoarelor de apa UV-C turbiditatea apei albe si verzi poate fi eliminate rapid si fara probleme.Radiatia UV-C avand o lungime de unda de 200-280nm, are un efect de distrugere a bacteriilor si algelor.Dispozitivul JBL ProCristal UVC QuickConnect se potrivește pe toate sterilizatoarele JBL ProCristal UV-C.   

  Piesa de conxiune pentru a conecta doua lampi sterilizatare UV JBL ProCristal. Cu ajutorul dispozitivului JBL ProCristal UV-C QuickConnect, doua sau mai multe sterilizatoare de apă JBL ProCristal UV-C pot fi…
 • JBL Set racord furtun Pro-Cristal

  JBL Set racord furtun Pro-Cristal

  JBL Set racord furtun Pro-Cristal 

  JBL Set racord furtun Pro-Cristal 
 • Unitate electrică JBL PC Compact UV-C 11 W

  Unitate electrică JBL PC Compact UV-C 11 W

  Capac+transformator PC Compact UV-C 11 W.nnDimensiuni: 163*116*250 mmnn 

  Capac+transformator PC Compact UV-C 11 W.nnDimensiuni: 163*116*250 mmnn 
 • Unitate electrică JBL PC Compact UV-C 36 W

  Unitate electrică JBL PC Compact UV-C 36 W

  Capac+transformator PC Compact UV-C 36W.nnDimensiuni: 163*116*250 mmnn 

  Capac+transformator PC Compact UV-C 36W.nnDimensiuni: 163*116*250 mmnn 

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, ați venit în locul potrivit. Aici, la lumeanimalelor.ro, încercăm mereu să avem un inventar cât mai diversificat, astfel încât să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și deoarece dorim ca și clienții noștri să obțină cel mai mult pentru banii acestora, vă oferim prețuri competitive pentru toata colecția Accesorii filtre UV.

Așadar, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau doriți doar să găsiți o ofertă foarte bună, fiți sigur că ne verificați înainte. Pe langa aceasta, lumeanimalelor.ro pune la dispoziție o experiență excelentă de servicii pentru clienți și pune la dispoziție informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este important să comparați ofertele la produse Accesorii filtre UV înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la mărcile de top

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă vrei să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să achiți transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește semnificativ, așa că atunci când puteți profitați de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți ce expun produse pe lumeanimalelor.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție o luna pentru a returna Accesorii filtre UV și a primi banii inapoi. Pentru a începe un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va furniza un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru toate produsele.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a profita la maxim de oferte! Dar unde găsești cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați mai devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care ați intrat are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite magazine înainte de a lua deciziafinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Accesorii filtre UV? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Accesorii filtre UV, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!