Afișez toate cele 8 rezultate

 • Cleme JBL Clips metalic pentru reflector Solar, 2 buc

  Cleme JBL Clips metalic pentru reflector Solar, 2 buc

  Cleme metalice pentru tuburile fluorescente Solar Folosite pentru tuburile luorescente in vederea unei iluminari optime a acvariului/ terariului.Potrivit pentru tuburi fluorescente cu soclu T8.Nu sunt potrivite pentru tuburile legate in tandem.Materilaul din care sunt confectionate este otel galvanizat, ce le face sa aiba o durata de viata mai lunga. Continut pachet:- 2  cleme metalice- suruburi- piulite Motive pentru a folosi produsele JBL  Lumina este o sursa de energie pentru plante si pesti.Plantele ofera oxigenul vital pentru locuitorii acvariului.Plantele impiedica cresterea algelor, elimina factorii poluanti si reduc agentii patogeni.Pentru a obtine o fotosinteza completa este necesara o lumina spectrala completa.Peștii trebuie să se simtă la fel de acasă in acvariu ca și în sălbăticie. Transformați-vă apa de acvariu în apă asemănătoare biotopului pentru a vă proteja locuitorii de acvariu cu substanțe naturale.  Produs de către: JBL GmbH & Co. KG  

  Cleme metalice pentru tuburile fluorescente Solar Folosite pentru tuburile luorescente in vederea unei iluminari optime a acvariului/ terariului.Potrivit pentru tuburi fluorescente cu soclu T8.Nu sunt potrivite pentru tuburile legate in tandem.Materilaul…
 • Cleme JBL Clips metalic reflector Solar Ultra, 2 buc

  Cleme JBL Clips metalic reflector Solar Ultra, 2 buc

  Cleme metalice pentru tuburile fluorescente Solar Ultra Folosite pentru tuburile luorescente in vederea unei iluminari optime a acvariului/ terariului.Potrivit pentru tuburi fluorescente cu soclu T5.Nu sunt potrivite pentru tuburile legate in tandem.Materilaul din care sunt confectionate este otel galvanizat, ce le face sa aiba o durata de viata mai lunga. Continut pachet:- 2  cleme metalice- suruburi- piulite Motive pentru a folosi produsele JBL  Lumina este o sursa de energie pentru plante si pesti.Plantele ofera oxigenul vital pentru locuitorii acvariului.Plantele impiedica cresterea algelor, elimina factorii poluanti si reduc agentii patogeni.Pentru a obtine o fotosinteza completa este necesara o lumina spectrala completa.Peștii trebuie să se simtă la fel de acasă in acvariu ca și în sălbăticie. Transformați-vă apa de acvariu în apă asemănătoare biotopului pentru a vă proteja locuitorii de acvariu cu substanțe naturale.  Produs de către: JBL GmbH & Co. KG 

  Cleme metalice pentru tuburile fluorescente Solar Ultra Folosite pentru tuburile luorescente in vederea unei iluminari optime a acvariului/ terariului.Potrivit pentru tuburi fluorescente cu soclu T5.Nu sunt potrivite pentru tuburile legate in…
 • ISTA – Set cabluri sustinere lampi/ Lighting Hanger Wire (2 pcs)

  ISTA – Set cabluri sustinere lampi/ Lighting Hanger Wire (2 pcs)

  Lungime ajustabila.

  Lungime ajustabila.
 • ISTA – Suport metalic pentru lampi/ Lighting Hanger 120 cm

  ISTA – Suport metalic pentru lampi/ Lighting Hanger 120 cm

  Lungime ajustabila.nGrosime sticla acvariu: 15 mm.nSuporta greutate de max 10 kg.nnPachetul contine:nn1 bara orizontalan2 bare verticalen6 suruburi.

  Lungime ajustabila.nGrosime sticla acvariu: 15 mm.nSuporta greutate de max 10 kg.nnPachetul contine:nn1 bara orizontalan2 bare verticalen6 suruburi.
 • ISTA – Suport metalic pentru lampi/ Lighting Hanger 90 cm

  ISTA – Suport metalic pentru lampi/ Lighting Hanger 90 cm

  Lungime ajustabila.nGrosime sticla acvariu: 15 mm.nSuporta greutate de max 10 kg.nnPachetul contine:nn1 bara orizontalan2 bare verticalen6 suruburi.

  Lungime ajustabila.nGrosime sticla acvariu: 15 mm.nSuporta greutate de max 10 kg.nnPachetul contine:nn1 bara orizontalan2 bare verticalen6 suruburi.
 • JBL LED Solar Driver 120 W

  JBL LED Solar Driver 120 W

  Pentru 1449 mmPentru 1500 mm

  Pentru 1449 mmPentru 1500 mm
 • JBL LED SOLAR Driver 60 W

  JBL LED SOLAR Driver 60 W

  Pentru 742 mm.nPentru 849 mm.

  Pentru 742 mm.nPentru 849 mm.
 • Sistem de suspendare cu cablu pentru lampi acvariu JBL LED SOLAR

  Sistem de suspendare cu cablu pentru lampi acvariu JBL LED SOLAR

  Sistem de suspendare sub forma de corzi din oțel inoxidabil, cu o lungime de 150 cm fiecare; pot fi scurtate.Montare ușoară, în câteva minute, prin simpla atașare la lampa și la plafon, datorită dispozitivului special de fixare a cablului.Conținutul pachetului: 2 dibluri, 2 șuruburi cu 2 corpuri speciale (pentru tavan), 2 x 150 cm cablu din oțel inoxidabil. 

  Sistem de suspendare sub forma de corzi din oțel inoxidabil, cu o lungime de 150 cm fiecare; pot fi scurtate.Montare ușoară, în câteva minute, prin simpla atașare la lampa și la…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, ați venit în locul potrivit. Aici, pe lumeanimalelor.ro, încercăm întotdeauna să avem un inventar diversificat, deoarece dorim să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și deoarece dorim ca și clienții noștri să obțină cât mai mult pentru banii lor, oferim prețuri competitive pentru toata colecția Accesorii iluminare diverse.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai nou model sau doriți doar să găsiți o ofertă bună, fiți sigur că ne verificați mai întâi. În plus, lumeanimalelor.ro pune la dispoziție o experiență excelentă de servicii pentru clienți și pune la dispoziție informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața de astăzi, este important să comparați ofertele la produse Accesorii iluminare diverse înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la mărcile de top

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de sărbători fără să plătești transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește cu adevărat, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți ce expun produse pe lumeanimalelor.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție o luna pentru a returna Accesorii iluminare diverse și a primi o rambursare completă. Pentru a face un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine pun la dispoziție retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a profita la maxim de oferte! Dar unde găsești cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați mai devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune oferte. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite comercianti înainte de a lua deciziafinală.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Accesorii iluminare diverse? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Accesorii iluminare diverse, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!