Afișez toate cele 6 rezultate

 • Bec UV JBL UV-C Replacement 11 W

  Bec UV JBL UV-C Replacement 11 W

  Bec de rezerva pt JBL ProCristal UV-C 11 W.nCompatibil cu toate dispozitivele JBL UV-C.Putere lampa: 11 WL─âmpile UV-C nu trebuie niciodat─â atinse cu mainile goale, deoarece acest fapt va scurta durata de via╚Ť─â a l─âmpii. nAtentie! Becul NU este destinat sterilizarii incaperilor sau obiectelor!

  Bec de rezerva pt JBL ProCristal UV-C 11 W.nCompatibil cu toate dispozitivele JBL UV-C.Putere lampa: 11 WL─âmpile UV-C nu trebuie niciodat─â atinse cu mainile goale, deoarece acest fapt va scurta…
 • Bec UV JBL UV-C Replacement 18 W

  Bec UV JBL UV-C Replacement 18 W

  Bec de schimb pentru JBL Aqua Cristal UV-C cat si pentru alte dispozitive UV-C.nCompatibil cu toate dispozitivele JBL UV-C.Putere lampa: 18  WL─âmpile UV-C nu trebuie niciodat─â atinse cu mainile goale, deoarece acest fapt va scurta durata de via╚Ť─â a l─âmpii. nAtentie! Becul NU este destinat sterilizarii incaperilor sau obiectelor! 

  Bec de schimb pentru JBL Aqua Cristal UV-C cat si pentru alte dispozitive UV-C.nCompatibil cu toate dispozitivele JBL UV-C.Putere lampa: 18  WL─âmpile UV-C nu trebuie niciodat─â atinse cu mainile goale,…
 • Bec UV JBL UV-C Replacement 36 W

  Bec UV JBL UV-C Replacement 36 W

  Bec de rezerva pt JBL ProCristal UV-C 36 W.nCompatibil cu toate dispozitivele JBL UV-C.nPutere lampa: 55 WL─âmpile UV-C nu trebuie niciodat─â atinse cu mainile goale, deoarece acest fapt va scurta durata de via╚Ť─â a l─âmpii.n Atentie! Becul NU este destinat sterilizarii incaperilor sau obiectelor!

  Bec de rezerva pt JBL ProCristal UV-C 36 W.nCompatibil cu toate dispozitivele JBL UV-C.nPutere lampa: 55 WL─âmpile UV-C nu trebuie niciodat─â atinse cu mainile goale, deoarece acest fapt va scurta…
 • Bec UV JBL UV-C Replacement 5 w

  Bec UV JBL UV-C Replacement 5 w

  Bec de rezerva pt JBL ProCristal UV-C 5 W.nCompatibil cu toate dispozitivele JBL UV-C.Putere lampa: 5 WL─âmpile UV-C nu trebuie niciodat─â atinse cu mainile goale, deoarece acest fapt va scurta durata de via╚Ť─â a l─âmpii. nAtentie! Becul NU este destinat sterilizarii incaperilor sau obiectelor!

  Bec de rezerva pt JBL ProCristal UV-C 5 W.nCompatibil cu toate dispozitivele JBL UV-C.Putere lampa: 5 WL─âmpile UV-C nu trebuie niciodat─â atinse cu mainile goale, deoarece acest fapt va scurta…
 • Bec UV JBL UV-C Replacement 55 W

  Bec UV JBL UV-C Replacement 55 W

  Bec de rezerva pt JBL ProCristal UV-C 55 W.nCompatibil cu toate dispozitivele JBL UV-C.nNu atingeti niciodat─â l─âmpile UV-C, cu mâinile goale, deoarece aceasta reduce durata de viat─â a l─âmpii.Putere lampa: 55 WL─âmpile UV-C nu trebuie niciodat─â atinse cu mainile goale, deoarece acest fapt va scurta durata de via╚Ť─â a l─âmpii. nAtentie! Becul NU este destinat sterilizarii incaperilor sau obiectelor!

  Bec de rezerva pt JBL ProCristal UV-C 55 W.nCompatibil cu toate dispozitivele JBL UV-C.nNu atingeti niciodat─â l─âmpile UV-C, cu mâinile goale, deoarece aceasta reduce durata de viat─â a l─âmpii.Putere lampa:…
 • Bec UV JBL UV-C Replacement 9 W

  Bec UV JBL UV-C Replacement 9 W

  Bec de rezerva pt JBL ProCristal UV-C 9 W.nCompatibil cu toate dispozitivele JBL UV-C.nPutere lampa: 9 WL─âmpile UV-C nu trebuie niciodat─â atinse cu mainile goale, deoarece acest fapt va scurta durata de via╚Ť─â a l─âmpii. nAtentie! Becul NU este destinat sterilizarii incaperilor sau obiectelor!

  Bec de rezerva pt JBL ProCristal UV-C 9 W.nCompatibil cu toate dispozitivele JBL UV-C.nPutere lampa: 9 WL─âmpile UV-C nu trebuie niciodat─â atinse cu mainile goale, deoarece acest fapt va scurta…

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celor mai bune oferte la cele mai noi produse, a╚Ťi ajuns la locul potrivit. Aici, pe lumeanimalelor.ro, ├«ncerc─âm mereu s─â avem un inventar diversificat, astfel ├«nc├ót s─â existe ceva pe gustul tuturor. ╚śi deoarece dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri sa primeasc─â c├ót mai mult pentru banii lor, va punem la dispozi╚Ťie pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia Becuri UV.

Deci, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai recent model sau vre╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â excelent─â, asigura╚Ťi-v─â c─â ne verifica╚Ťi ├«nainte. Pe langa aceasta, lumeanimalelor.ro pune la dispozi╚Ťie o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi pune la dispozi╚Ťie informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtori s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa de ast─âzi, este foarte important s─â compara╚Ťi ofertele la produse Becuri UV ├«nainte de a cumpara. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â oferim clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai cunoscute branduri

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top în această săptămână. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de s─ârb─âtori f─âr─â s─â achi╚Ťi transportul? Ai noroc! Mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? De cele mai multe ori, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â respecte o sum─â minim─â de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca ╚Öi prag de livrare gratuit─â suma de 250 lei. Al╚Ťi comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de expediere pot cre╚Öte semnificativ, a╚Öa c─â profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit atunci c├ónd pute╚Ťi. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte u╚Öor s─â returnezi orice produs de care nu e╚Öti mul╚Ťumit. Comercian╚Ťi ce expun produse pe lumeanimalelor.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie 30 de zile pentru a returna Becuri UV ╚Öi a primi o rambursare complet─â. Pentru a ├«ncepe un retur, trebuie doar sa contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va furniza un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi 100% mul╚Ťumit de cumparaturile dvs., a╚Öa c─â multe magazine pun la dispozi╚Ťie retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Face╚Ťi acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada s─ârb─âtorilor se apropie ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru oferte grozave! Dar unde g─âse╚Öti cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii cu adev─ârat dac─â faci o afacere bun─â?

Iat─â c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai bune oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile dinaintea s─ârb─âtorilor, a╚Öa dar ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Face╚Ťi comparatii de pre╚Ť: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care ├«l vizita╚Ťi are cele mai bune oferte. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile la diferite magazine ├«nainte de a lua o deciziefinal─â.
Expre╚Ťii no╚Ötrii au adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťie mare de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru Becuri UV? Platforma noastr─â ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie mare de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi tot ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť avantajos. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru Becuri UV, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!