Afișez toate cele 5 rezultate

 • Atractant Pentru Viespi Si Muste

  Atractant Pentru Viespi Si Muste

  Acest atractant este conceput pentru a monitoriza prezența viespilor și muștelor.nEste destinat, în primul rând, utilizării în aer liber (curți, grădini, etc.), dar poate fi folosit și în spațiile de reproducere.CONȚINE: atractanți alimentari.GRAMAJ: 200 ml.NOTĂ: Acest atractant nu atrage alte insecte, deci este utilizarea sigură pentru albine și alte insecte benefice.

  Acest atractant este conceput pentru a monitoriza prezența viespilor și muștelor.nEste destinat, în primul rând, utilizării în aer liber (curți, grădini, etc.), dar poate fi folosit și în spațiile de…
 • Atractant viespi si muste, 250 ml

  Atractant viespi si muste, 250 ml

  Atractant viespi si muste.nnAtractantul functioneaza imediat si nu are nevoie de timp de activare.nMod simplu de aplicare.nEficienta indelungata.nnNu atrage insectele polenizatoare (albine melifere si bondarii) sau alte insect benefice.nCapcana Viespi si Muste este conceputa pentru monitorizarea activitatii viespilor si mustelor sinantrope. Este conceputa pentru utilizarea la exterior, dar poate fi folosita cu success si in interior. Eficienta capcanei este sporita de utilizarea atractantilor alimentari, iar conceptual asigura siguranta si usurinta prin manipulare.

  Atractant viespi si muste.nnAtractantul functioneaza imediat si nu are nevoie de timp de activare.nMod simplu de aplicare.nEficienta indelungata.nnNu atrage insectele polenizatoare (albine melifere si bondarii) sau alte insect benefice.nCapcana Viespi…
 • Guep’Clac Piege, capcana pentru viespi

  Guep’Clac Piege, capcana pentru viespi

  Descrieren- Capcana de exterior refolosibila, destinata pentru capturarea viespilor si gargaunilor din imprejurimile caselor, piscinelor si din gradini.n- Are forma unui clopot, este confectionata din policarbonat-polipropilena, dispune de un orificiu la baza capcanei si de un carlig de fixare situate pe capac.n- Se utilizeaza impreuna cu lichidul atractiv concentrat “Guep’Clac Momeala”nAvantajen- Capcana ecologica, se utilizeaza impreuna cu un lichid atractiv naturaln- Usor de utilizat in pozitie asezata (fara capac) sau suspendatan- Mare capacitate de capturare: capacitate de 2,4 Ln- Economica: solida si reutilizabilan- Discreta: insectele ce vor fi capturate nu se vad cand traverseaza partea inferioara a capcanei datorita opcitatii sale si a culorii verzi.n- Eficacitate de capturare excelenta, datorita dimensiunii sale si a design-ului: deschiderea inferioara este orientata catre lumina iar diametrul acesteia este studiat pentru a evita iesirea insectelor din interiorul capcanein- Captureaza excluziv insectele vizate, muste si musculitenConditii de utilizaren- Nu plasati capcana la mai putin de 30 m de stupin- Nu utilizati atractivi domestici complementari (prajituri, siropuri …). Pe linga insectele tinta, capcana va prinde inclusiv albine si bondari.nDestinatien- Eliminarea viespilor si gargaunilor din locuinte, terase, din jurul piscinelor si gradinilor.n- Utilizarea in zone arboricole fructifere si viticolen- Lupta in apicultura contra viespilor asiatice.nRecomandarin- Adaugarea de apa sau momeala trebuie sa se faca numai dimineata devreme, lasand timp astfel insectelor prinse in ziua precedenta sa se inece pe durata noptii.

  Descrieren- Capcana de exterior refolosibila, destinata pentru capturarea viespilor si gargaunilor din imprejurimile caselor, piscinelor si din gradini.n- Are forma unui clopot, este confectionata din policarbonat-polipropilena, dispune de un orificiu…
 • Twenty 1 WP 10%, 1 kg

  Twenty 1 WP 10%, 1 kg

  TWENTY 1 WP este o pudra solubila in apa pe baza de 10% azametifos, avand ca atractant Z 9 TRICOSENE.nINDICATIInInsecticid pentru combaterea mustelor in adaposturile pentru animale (grajduri pentru vaci, cai, porcine, pasari de curte…).nPrin proprietatile sale, Azametifosul poate fi folosit in controlul unei varietati mari de insecte, cum ar fi: muste, furnici, gandaci negri de bucatarie, tantari, Lepisma saccharina (pestisor argintiu), viespi, larve de insecte, Alphitobius diaperinus, etc.

  TWENTY 1 WP este o pudra solubila in apa pe baza de 10% azametifos, avand ca atractant Z 9 TRICOSENE.nINDICATIInInsecticid pentru combaterea mustelor in adaposturile pentru animale (grajduri pentru vaci,…
 • Twenty 1 WP 10%, 10 kg

  Twenty 1 WP 10%, 10 kg

  TWENTY 1 WP este o pudra solubila in apa pe baza de 10% azametifos, avand ca atractant Z 9 TRICOSENE.nINDICATIInInsecticid pentru combaterea mustelor in adaposturile pentru animale (grajduri pentru vaci, cai, porcine, pasari de curte…).nPrin proprietatile sale, Azametifosul poate fi folosit in controlul unei varietati mari de insecte, cum ar fi: muste, furnici, gandaci negri de bucatarie, tantari, Lepisma saccharina (pestisor argintiu), viespi, larve de insecte, Alphitobius diaperinus, etc.

  TWENTY 1 WP este o pudra solubila in apa pe baza de 10% azametifos, avand ca atractant Z 9 TRICOSENE.nINDICATIInInsecticid pentru combaterea mustelor in adaposturile pentru animale (grajduri pentru vaci,…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, ați venit în locul potrivit. Aici, pe lumeanimalelor.ro, încercăm mereu să avem un inventar cât mai diversificat, deoarece dorim să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și pentru că dorim ca și clienții noștri sa primească cât mai mult pentru banii lor, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Combatere Viespi.

Așadar, fie că sunteți în căutarea celui mai nou model sau doriți doar să găsiți o ofertă foarte bună, asigurați-vă că ne verificați înainte. În plus, lumeanimalelor.ro pune la dispoziție o experiență excelentă de servicii pentru clienți și pune la dispoziție informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este important să comparați ofertele la produse Combatere Viespi înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai mari mărci

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa că, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să plătești transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. De exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește semnificativ, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs de care nu ești mulțumit. Comercianți ce expun produse pe lumeanimalelor.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție o luna pentru a returna Combatere Viespi și a primi o rambursare completă. Pentru a face un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru toate produsele.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru oferte grozave! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați mai devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care ați intrat are cele mai bune oferte. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile de la diferite magazine înainte de a lua deciziafinală.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecții mari de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Combatere Viespi? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Combatere Viespi, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!