Afișez singurul rezultat

  • VL Ovi 2 Pelet 20 Kg 473163

    VL Ovi 2 Pelet 20 Kg 473163

    Pentru o crestere optima mieii tineri trebuie sa aiba acces la iarba suficienta si de buna calitate.nCand alimentarea cu iarba este redusa, atunci este indicat sa se prevada o suplimentare de 200-500 g de hrana pe zi.nFuraj complementar atat pentru mieii de carne, cat si pentru cei de reproducere, putand fi administrat incepand cu varsta de 3 saptamani, pana la 1 an.nContinutul mare de energie asigura cresterea rapida a mieilor si ii pregateste pentru o sacrificare la o varsta frageda.nnCOMPOZITIE: Tarate de porumb, gluten de grau, grau, seminte de floare soarelui HP, orz, turta din miez de sambure de palmier, seminte de rapita, seminte de floarea soarelui, ulei din seminte sparte, poiectii de boabe de cereale, vinasa, carbonat de calciu, ulei de soia, furaj/hrana de soia (obtinut din soia modificat genetic), ulei de palmier, clorura de sodiu.nADITIVI NUTRITIONALI: E672 Vitamina A 10000 IU, E671 Vitamina D3 2000 IU, 3a700 Vitamina E (acetat de all-rac-alpha-tocopheryl) 50 mg, E1 Fier (Sulfat feros, monohidrat) 50 mg, E2 Iodina (Iodat de calciu, anhidru) 1 mg, 3b304 Cobalt 3b304 Cobalt acoperit granulat (II) hidroxid de carbonat (2:3) monohidrat 0,3 mg, E5 Mangan (oxid de mangan) 45 mg, E6 Zinc (oxid de zinc) 95 mg, E8 Seleniu (selenit de sodiu) 0.20 mg,nADITIVI TEHNOLOGICI: E324 Etoxiquina 33 mg, E321 BHT 66 mgnnDOZAJ SI MOD DE ADMINISTRARE:nnPerioada: de la 3 saptamani – pana la 1 annPentru o performanta optima, mieii trebuie sa dispuna de suficienta iarba buna. Daca iarba detinuta nu este suficienta, se recomanda suplimentarea cantitatii de OVIGRAN 2 pelet administrata, cu cel putin 200- 500 grame pe zi.nPregatirea mieilor pentru sacrificare, este posibila si prin hranirea cu o ratie nelimitata cu siloz de porumb si aproximativ 1 kg de OVIGRAN 2 pelet.nDieta zilnica nu trebuie sa contina mai mult de 60% hrana concentrata.nnSFATURInnOile sunt foarte sensibile la otravirea cu cupru. Prin urmare doar anumite oi vor fi hranite cu furaj din gama Ovi.nIntotdeauna va fi asigurata o cantitate suficienta de apa proaspata si fibre (iarba, fan etc..).

    Pentru o crestere optima mieii tineri trebuie sa aiba acces la iarba suficienta si de buna calitate.nCand alimentarea cu iarba este redusa, atunci este indicat sa se prevada o suplimentare…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, ați ajuns la locul potrivit. Aici, pe lumeanimalelor.ro, încercăm mereu să avem un inventar cât mai diversificat, astfel să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și pentru că dorim ca și clienții noștri sa primească cât mai mult pentru banii acestora, vă oferim prețuri competitive pentru toata colecția Hrana Ovine.

Așadar, fie că sunteți în căutarea celui mai nou model sau doriți doar să găsiți o ofertă bună, asigurați-vă că ne verificați înainte. În plus, lumeanimalelor.ro oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este foarte important să comparați ofertele la produse Hrana Ovine înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să oferim clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai mari mărci

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top în această săptămână. Așa dar, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să plătești transportul? Ai noroc! Foarte mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Alți comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește semnificativ, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți care expun produse pe lumeanimalelor.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție o luna pentru a returna Hrana Ovine și a primi o rambursare completă. Pentru a începe un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru toate produsele.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați mai devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care ați intrat are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile de la diferite magazine înainte de a lua deciziafinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Hrana Ovine? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Hrana Ovine, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!