Afișez toate cele 2 rezultate

 • DYMAX TECHNO LIGHTING 5.0FT (150cm)/ 3x150W halid/ 10000K+2xT5-35W Blue

  DYMAX TECHNO LIGHTING 5.0FT (150cm)/ 3x150W halid/ 10000K+2xT5-35W Blue

  Este o lampa profesionala, ce are caracteristici semnificative: stand cu lumina durabila, sistem de agatare pe cablu, ventilator de evacuare.nnLampa contine 3 becuri metal halide de 150 W la 10000 K si 2 neoane T5 de 35 W albastre.nLungime lampa – 150 cmnAre o performanta mult mai buna decat o lampa obisnuita.nLumina difuzata va fi constanta si nu scadea, ca la un bec normal.nLampile halogen sunt distribuite pe lungimea lampii, pe mijloc, iar in laterale sunt neoanele blue, ce suplimenteaza perfect lumina.nn 

  Este o lampa profesionala, ce are caracteristici semnificative: stand cu lumina durabila, sistem de agatare pe cablu, ventilator de evacuare.nnLampa contine 3 becuri metal halide de 150 W la 10000…
 • DYMAX TIME TECHNO LIGHTING 6.0FT (180cm)/ 3x150W halid/ 10000K+4x T5-21W Blue

  DYMAX TIME TECHNO LIGHTING 6.0FT (180cm)/ 3x150W halid/ 10000K+4x T5-21W Blue

  Lampa contine 3 becuri metal halide de 150 W la 10000 K si 4 neoane T5 de 21 W albastre (blue).nnLungime lampa – 180 cmnn 

  Lampa contine 3 becuri metal halide de 150 W la 10000 K si 4 neoane T5 de 21 W albastre (blue).nnLungime lampa - 180 cmnn 

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte la cele mai noi produse, ați venit în locul potrivit. Aici, la lumeanimalelor.ro, încercăm întotdeauna să avem un inventar cât mai diversificat, deoarece dorim să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și deoarece dorim ca și clienții noștri sa primească cel mai mult pentru banii acestora, vă oferim prețuri competitive pentru toata colecția Lampi HQI.

Așadar, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau doriți doar să găsiți o ofertă foarte bună, asigurați-vă că ne verificați mai întâi. În plus, lumeanimalelor.ro pune la dispoziție o experiență excelentă de servicii pentru clienți și pune la dispoziție informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este important să comparați ofertele la produse Lampi HQI înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la mărcile de top

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top în această săptămână. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să achiți transportul? Ai noroc! Foarte mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să respecte o sumă minimă de lei. De exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește cu adevărat, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs de care nu ești mulțumit. Comercianți ce expun produse pe lumeanimalelor.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Lampi HQI și a primi o rambursare completă. Pentru a face un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va furniza un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru toate produsele.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru oferte grozave! Dar unde găsești cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai grozave oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care ați intrat are cele mai bune oferte. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile de la diferite comercianti înainte de a lua deciziafinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Lampi HQI? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Lampi HQI, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!