Medicamente impotriva parazitilor interni&externi

Afișez toate cele 2 rezultate

 • Prodibio Worms & Parasites Salt 6 fiole

  Prodibio Worms & Parasites Salt 6 fiole

  6 fiole (5 Worms&Parasites si 1 fiola de BioDigest) pentru tratament complet pentru un acvariu de 60 L – 100 LTratament foarte eficient impotriva viermilor de piele (Gyrodactylus), viermii gill (Dactylogyrus), sau tenii (cestode).La sfarsitul tratamentului se foloseste BioDigest pentru a reporni filtrarea biologica eficienta in acvariu,Simptomele de infectare sunt vizibile prin frecarea de decor si pierderea in greutate rapid.Instructiuni de utilizare:Pentru acvariu de 60 – 100 L:Ziua 1 – Schimbati 75% din volumul apei din acvariu. Nu se hrănesc peştii. 3 fiole A in acelasi timp.Ziua 2 – Schimbati 50% din volumul apei din acvariu. Se hrănesc peştii. Nici un tratament.Ziua 3 – Se hrănesc peştii. Nici un tratamentZiua 4 – Se hrănesc peştii. Nici un tratamentZiua 5 – Se hrănesc peştii. Nici un tratamentZiua 6 – Se hrănesc peştii. Nici un tratamentZiua 7 – Nu se hranesc peştii. 2 fiole B in acelasi timp.Ziua 8 – Schimbati 50% din volumul apei din acvariu. Se hrănesc peştii. Nici un tratament.Ziua 9 – Hraniti peştii. Schimbati 50% din apa. Adaugati fiola de BioDigest Start.n 

  6 fiole (5 Worms&Parasites si 1 fiola de BioDigest) pentru tratament complet pentru un acvariu de 60 L – 100 LTratament foarte eficient impotriva viermilor de piele (Gyrodactylus), viermii gill…
 • Prodibio Spots&Velvets Salt 6 fiole

  Prodibio Spots&Velvets Salt 6 fiole

  6 fiole (5 Spots&Velvets si 1 fiola de BioDigest) pentru tratament complet pentru un acvariu de 60 L – 100 LTratament foarte eficient impotriva bolii cunoscute sub numele de “puncte albe”, cauzate de Ichthyophthirius, Oodinium ocellatum, Cryptobia,  Cryptocarion.La sfarsitul tratamentului se foloseste BioDigest pentru a reporni filtrarea biologica eficienta in acvariu.Simptomele de infectare sunt vizibile prin aparitia de puncte mici, leziuni granulare sau straturi gri catifelate.Aceste simptome apar pe branhii, inotatoare si se pot extinde pe intregul corp. Pestii infestati retrag aripioarele si incearca sa elimine parazitii prin frecarea de decor.Cand branhiile sunt foarte infestate incep problemele respiratorii, devin apatici si pierd in greutate rapid.Bolile respondabile pentru aceste simptome sunt de obicei cauzate de Ichthyophthirius şi Oodinium. Instructiuni de utilizare: Pentru acvariu de 60 – 100 L: Ziua 1 – Nu se hrănesc peştii. Fiola A Ziua 2 – Nu se hrănesc peştii. Fiola B Ziua 3 – Se hrănesc peştii. Nici un tratament Ziua 4 – Nu se hranesc peştii. Fiola A Ziua 5 – Nu se hranesc peştii. Fiola B Ziua 6 – Se hranesc peştii. Nici un tratament Ziua 7 – Nu se hranesc peştii. Fiola A Ziua 8 – Se hranesc peştii. Nici un tratament Ziua 9 – Hraniti peştii. Schimbati 50% din apa. Adaugati fiola de BioDigest Start.n 

  6 fiole (5 Spots&Velvets si 1 fiola de BioDigest) pentru tratament complet pentru un acvariu de 60 L – 100 LTratament foarte eficient impotriva bolii cunoscute sub numele de "puncte…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, ați venit în locul potrivit. Aici, la lumeanimalelor.ro, încercăm întotdeauna să avem un inventar cât mai diversificat, astfel încât să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și pentru că dorim ca și clienții noștri să obțină cât mai mult pentru banii lor, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Medicamente impotriva parazitilor interni&externi.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai nou model sau doriți doar să găsiți o ofertă foarte bună, asigurați-vă că ne verificați mai întâi. În plus, lumeanimalelor.ro oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărătorii săi să ia decizii informate.

În piața de astăzi, este important să comparați ofertele la produse Medicamente impotriva parazitilor interni&externi înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să oferim clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai cunoscute mărci

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top în această săptămână. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să plătești transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește semnificativ, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte ușor să returnezi orice produs de care nu ești mulțumit. Comercianți ce expun produse pe lumeanimalelor.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție o luna pentru a returna Medicamente impotriva parazitilor interni&externi și a primi o rambursare completă. Pentru a începe un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru toate produsele.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde găsești cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite comercianti înainte de a lua o deciziefinală.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Medicamente impotriva parazitilor interni&externi? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi tot ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Medicamente impotriva parazitilor interni&externi, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!